Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο της  SnakiWay
Αρχική eShop Υπηρεσίες SnakiWay.gr
GreekEnglish (United Kingdom)

Υπηρεσίες SnakiWay.gr

 

ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ

Η SNAKIWAY διαθέτει πρως πώληση καινούργια μηχανήματα αυτόματης πώλησης όσο και μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Όλα τα μηχανήματα συνοδέυονται από εγγύηση και πλήρη τεχνική κάλυψη

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ

 Για εσάς που θεορείτε οτί το κόστος απόκτησεις ενός αυτόματου πωλητή είναι μεγάλο, η snakiway σας προσφέρει την δυνατότητα της ενοικίασης ,επιτρέποντας έτσι την πλήρη εκμετάλευση του μηχανήματος και την πλήρη τεχνική κάλυψη από εμάς.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ

 Τεχνικός της εταιρείας μας επισκέπτεται αυθημερών τον χώρο  που θέλετε να τοποθετηθει ο αυτόματος πωλητής και αφόυ αξιολογήσει τις ανάγκες σας (χώρο, επισκεψημότητα κ.τ.λ)σας φέρνουμε εντελως δωρεάν τον αυτόματο πωλητή φροντίζοντας για την άψογη λειτουργια του και τον καθημερινό ανεφοδιασμό του.

 

SERVICE ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ

Για οποιαδήποτε βλάβη του αυτόματου πωλητη που εχέτε αγοράσει ,είτε για πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό του το τεχνικό τμήμα της εταιρέια μας είναι στην διάθεση σας όλο το 24ώρο.

 

ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΩΛΗΣΗ

H εταιρεία μας διαθέτει πρως πώληση προιόντα αυτώματων πωλητων σνακ(vivartia,coca cola,βίκος κ.τ.λ) ,όσο και προιόντα για αυτόματους πωλητές καφέ ( NESTLE , ICS,GIMOKA ). Tα προίοντα αυτά προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς προσφέροντας και στον ιδιώτη κάτοχο αυτόματου πωλητή και στο επαγγελματία opperator ,άριστα προιόντα σε συμφέρουσες τιμές.

 

Πίσω στην κορυφή του Site

Αναζήτηση

Copyright © SnakiWay.gr - Αυτόματοι Πωλητές 2019

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.